CONTACT

 

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com

Lezing

Ben je op zoek naar een enthousiaste spreker met verstand van zaken voor een lezing over Berthe Morisot dan kun je contact opnemen met teamkarinhaanappel@gmail.com Wij beheren de agenda van Kunsthistorica Karin Haanappel.

Ruim 30 jaar houdt Kunsthistorica Karin Haanappel zich reeds bezig met onderzoek naar vrouwelijke kunstenaars. In 1994 is zij aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd in Kunstgeschiedenis en Algemene Letteren op het oeuvre van Camille Claudel. Daarna is zij zich verder gaan verdiepen in de vergeten vrouwelijke kunstenaars wat in 2012 geresulteerd heeft tot het baanbrekende boek Herstory of Art dat momenteel in herdruk is. Meer informatie over het boek: www.herstoryofart.nl Reeds voor haar afstuderen in 1994 was zij al een veelgevraagd spreekster.

Een lezing over Berthe Morisot kan uitgebreid worden tot een studiedag of interview. Door haar diepgaande onderzoek naar deze pionier van het impressionisme is Karin feilloos in staat het onderwerp op de doelgroep af te stemmen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Team Karin Haanappel
teamkarinhaanappel@gmail.com